Nyheter

15.10.2021

SOCO - stolte & sertifiserte!

Tradisjon tro samlet SOCO-gjengen seg til felles sertifisering denne uken. I år var det skalering av agile team og rammeverk for arkitektur som sto på menyen.

30.09.2021

Tilgjengelighet for alle ga full sal på SOCO Frokostseminar!

Endelig var SOCO Frokostseminar åpent for våre testvenner! Foran et engasjert publikum fortalte vår egen Cecilie Haugstvedt om automatiserte tilgjengelighetstester. Vi fikk råd om hvordan vi bør bruke verktøyene og hvordan unngå de vanligste feilene.

24.09.2021

Maks ytelse på SOCO Minikurs

Hvordan kan 5 testere lære om ytelsestest med kun 1 maskin på deling? Ukens minikurs med vår egen Ola Kleiven beviste at det går helt perfekt!

17.09.2021

SOCO traineene ut i prosjekt!

SOCO sitt første traineekull er ferdig med sitt intensive femukers program. Neste uke skal de alle sammen ut til ulike kunder sammen med egen mentor.

09.09.2021

Gateteam Oslo - SOCO's lokale hjertesak!

Fra SOCO's oppstart i 2012 så 1% av omsetningen vår gått til samfunnsengasjement. I dag har det ført til at vi årlig bidrar med 1 million kroner. Vi har valgt å støtte en av de lokale tiltakene i Oslo, nemlig Gateteam Oslo! Denne uken ble Ingvild, Tuva og Marius med for første gang, både for å bli bedre kjent og for å sammen finne ut hvordan alle i SOCO kan bidra.

30.08.2021

Klare for høsten på SOCO Kick-off!

Nå som vi endelig har mulighet til møtes igjen, arrangerte vi kick-off for høsten 2021 på Oche! På planen sto status og planer for SOCO og ikke minst, valg av lokalt samfunnsengasjement.

19.08.2021

SOCO Traineekull 2021 er i gang!

Denne uken har våre nye traineer oppstart i SOCO. Med et intensivt program de neste fem ukene, vil de bli klare til å gå ut i prosjekt hos flere spennende kunder!

04.06.2021

Skreddersyr SOCO-konferanse

SOCO vil i høst arrangere sin egen konferanse for konsulentene sine. Den har fått navnet KLØKT, og fokuserer på læring, øving og kompetansedeling.

10.05.2021

Fra ett kontor til 47 avdelinger!

Hvordan skape samhold når vi ikke kan møtes? Fra en gjeng som kunne samles på kontoret, har vi måttet skape 47 nye avdelinger - en for hvert hjemmekontor. Men vi samles over kaffekoppene!

07.05.2021

Raskere til målet med Ruter

God flyt er viktig, både i utviklingsprosessen og i trafikkbildet. Hvordan etablerer Ruter god testautomatisering?

03.05.2021

Keyhan og Morten som gjesteforelesere på UiO!

Vi synes alltid det er gøy når andre vil høre om vår erfaringer og kunnskap innen software testing. Så når UiO ønsket gjesteforelesere til faget Testing av programvare, så stilte Morten Saue og Keyhan Farhaninia selvfølgelig opp!

22.04.2021

SOCO Minikurs - Morten & Kotlin

Ung mann med mørkeblondt hår og skjegg i blå skjorte, ved siden av Kotlin logo

Vi arrangerer jevnlig SOCO Minikurs hvor våre egne deler av kunnskap og erfaringer. Denne uken har vi møttes på Teams for å få en introduksjon fra Morten Saue i hvordan vi som testere kan bruke Kotlin.

15.04.2021

Godt for testen, godt for miljøet

Skulle du ønske at du har mer kontroll over testmiljøene dine? Her er noen tips for deg som ser etter verktøy for administrering av konfigurasjoner og oppsett.

09.04.2021

Når alle skal se NRK TV samtidig

TV-publikum blir gretne om Exit og Førstegangstjenesten ikke fungerer, spesielt når de har gledet seg i lang tid. Ytelsestesting er viktig når vi forventer høy oppetid og lav responstid.

29.03.2021

SOCO Traineeprogram 2021

Som Norges testpartner ønsker vi å bidra til å bygge opp talenter som på sikt skal bli blant de beste innenfor fagområdet test og kvalitetssikring. Derfor har vi denne våren etablert SOCO Traineeprogram!

26.03.2021

Påskehilsen fra SOCO

Vi har delt ut den tradisjonelle påskehilsenen til hele SOCO-gjengen!

24.03.2021

Niruban som gjesteforeleser på NTNU!

Det er alltid gøy når vi kan dele av våre erfaringer og kunnskap om software testing. Så når det kom forespørsel fra NTNU til vår egen Nirubran Yogalingam om han ville komme å snakke om det å jobbe i test, så var svaret et umiddelbart ja!

16.03.2021

Er du motivert på jobb?

Hvorfor tok du valget? Hvorfor holder du ut så lenge? Hvorfor prøver du så hardt? Svarene må du selv gi. Vi begynner her å vite mer om hvorfor et menneske motiveres. Motivasjon betyr å «bevege» og gir energi til din atferd. Det er tre elementer som kjennetegner motivasjon: valg, utholdenhet og innsats.

09.03.2021

Fysisk aktiv med SOCO Challenge

Fysisk aktivitet er bra både for kropp og sinn, og kanskje ekstra viktig nå med mye hjemmekontor og nedstengninger. SOCO Aktiv gruppa ville gjøre noe med det og har satt i gang SOCO Challenge – en lagkonkurranse for å få oss opp av kontorstolen og ut!

05.03.2021

Estimering - hvor lang tid tar det?

Hvorfor er estimering så vanskelig? Hva kan du gjøre for å forutsi tidsbruken din bedre?

26.02.2021

SOCO Minikurs: Excel & Test

Det er ikke alltid Excel er riktig verktøy for bruk innen test, men Excel kan brukes til mye! Litt som testingens sveitserkniv, greit å ha med seg. Denne uken holdt Ernst Rolf von Düring et SOCO Minikurs for våre egne over Teams for å dele erfaringer, tips og triks for bruk av Excel i testhverdagen.

15.02.2021

Virtuell isfiske med SOCO Bedrifts(e)idrettslag!

​Nok en gang avholdt SOCO Bedrifts(e)idrettslag sin mest pandemivennlige sosiale sammenkomst, nemlig SOCO Åpent Mesterskap i virtuell isfiske fredag 12. februar.

11.02.2021

Trender fra TestRadar 2021

SOCOs oversikt over trendene som vi mener kommer til å prege det kommende året ble lansert forrige uke. Her er høydepunktene fra lanseringen.

28.01.2021

Når åpen skole er trygghet

Internatskolen for døve barn i Kenya, Deaf Aid Isinya, er for mange av elevene ensbetydende med mat, forståelse og gode voksne rundt seg. Det er dessverre ikke tilfelle at alle har de har samme trygge rammene hjemme. Derfor er det veldig godt at skolen endelig fikk lov til å åpne igjen og elevene kom tilbake 4. januar. Vi har snakket med ildsjelen i Deaf Aid, Marit B. Kolstadbråten, om hvordan gjenåpningen har gått.

21.01.2021

SOCO Kick-off på Teams med Morgenlevering!

Nå begynner vi å bli såpass rutinert, at kick-off på Teams vel ikke var uventet! Med mat og drikke fra Morgenlevering, dukket alle opp til felles lunsj på Teams. Vi gikk gjennom planer for 2021, mimret over 2020 og fikk en smakebit på lanseringen av TestRadar 2021!

13.01.2021

Gjør deg klar for TestRadar 2021

1. februar lanserer vi TestRadar 2021 slik at du kan inspireres av årets trender. Her er noen tips til hvordan du kan få mest mulig nytte av radaren.

08.01.2021

2021 – nytt år & nye muligheter!

2021 har for alvor begynt og folk er tilbake til normalen etter jul- og nyttårsfeiring. Ja, helt normalt er det jo ikke. 2020 påvirker oss fortsatt, og for oss alle vil det nok stå igjen som et meget spesielt år. På tross av det har SOCO klart seg meget bra! Det mener vi skyldes vår fantastiske SOCO-gjeng, våre gode partnere og kunder, samt 8 år med strukturert og målrettet arbeid mot visjonen «Norges Testpartner».

21.12.2020

Snart samlet igjen

Internatskolen for døve barn i Isinya, Kenya kan snart ønske alle elevene velkommen tilbake igjen etter COVID-19 nedstengningen. Vi har snakket med ildsjelen bak Deaf Aid Isinya, Marit B. Kolstadbråten, om utfordringene den siste tiden og om veien videre.

16.12.2020

SOCO Konsulentpriser 2020

Vi er utrolig stolte av SOCO-gjengen vår og synes det er ekstra stas når årets SOCO-prisene deles ut. Årets Konsulent gikk til Cecilie Haugstvedt og Initiativtakerprisene gikk til Audun Urke og Kjetil Gjelsten. Gratulerer til dere alle og tusen takk for fantastiske bidrag i 2020!

11.12.2020

Faglig påfyll med Sindre

I desember holder vår egen Sindre Sandvik kurs om testing nesten hver uke! Covid19 er ingen hindring - Sindre kjører det bare digitalt!

04.12.2020

=Oslo Juleboka 2020 - Et julegavetips fra SOCO!

Det er fast tradisjon at alle i SOCO får =Oslo Juleboka, med en liten godsak fra =KAFFE i Akersgata i julegave. I år har det vært ekstra vanskelig både for kafeen, men spesielt for selgerne. Vi oppfordrer alle som har mulighet til å kjøpe et eksemplar eller to. Det blir en julegave til glede for flere!

17.11.2020

Slik snakker du med barna om enhetstesting

Gutt som sitter på skuldrende til en mann med briller som drikker kaffe. Begge ser på c

Det hender at barn av testere blir engstelige og opplever usikkerhet når mamma eller pappa er irriterte etter en endt arbeidsdag. De fanger opp at det har noe med enhetstesting å gjøre, uten å helt forstå hvorfor det er så viktig. Hvordan kan vi som testerforeldre snakke med barna våre om dette?

12.11.2020

SOCO fortsetter kaketradisjonen!

Tidligere har vi delt ut kaker til prosjektene vi jobber med. Det har vi jo ikke mulighet til på samme måte nå, så denne gangen ble det kake hjem til alle i SOCO!

09.11.2020

Kjetil og Cecilie til Agile Testing days!

Agile Testing Days kjører et fullpakket digitalt program denne uken! Og på programmet står Kjetil Gjelsten med foredraget "Cloud to cloud testing", og Cecilie Haugstvedt med workshopen "Automatic Accessibility Testing for All".

05.11.2020

SOCO Minikurs - SQL for testere

Vi arrangerer jevnlig SOCO Minikurs hvor våre egne deler av egen kunnskap og erfaringer. Denne gangen var det Geir Maurud som over Teams gav oss en introduksjon til hvordan vi som testere kan bruke SQL. På leting etter bugs eller testdata, kan du nemlig komme langt på vei med litt kjennskap til underliggende database og muligheten til å søke med SQL.

26.10.2020

Cecilie og Audun til Testkonferansen Odin 2020!

Norges største konferanse innen test blir i år gjennomført digital! Cecilie og Audun er med i programmet på hver sin dag, henholdsvis den 5. og 13. november. Cecilie vil fortelle om automatisert tilgjengelighetstesting og hvordan du kan bruke det. Mens Audun vil ta for seg hvordan vi som testere kan håndterer usikkerhet, spesielt i smidige metodikker. Vi er super stolte over at de har blitt valgt ut til å være på programmet!

22.10.2020

Alle sto på sertifisering i smidig prosjektledelse!

I går samlet SOCO-gjengen seg for å ta sertifiseringen Prince2 Agile Foundation. Gratulerer så mye til hele gjengen som sto med glans!

14.10.2020

Utforskende testing - som å oppdage Amerika hver dag!

Kart som underlag. Mac, vintage kamera, vintage kompass, modellfly og pass oppå kartet

En programvaretester er ikke akkurat Kristoffer Columbus, men noen likhetstrekk mellom å oppdage nye kontinenter og en testers hverdag er der. Vi starter med et utgangspunkt for hva vi ønsker å vite mer om, og derfra gjelder det å ha sansene med seg. Men hva kjennetegner utforskende testing?

09.10.2020

Utviklerverktøy – et nyttig hjelpemiddel rett foran nesen

Visste du at de største nettleserne nå har innebygde utviklerverktøy som kan utføre oppgaver som tidligere krevde dyre og komplekse applikasjoner? Her er en liten introduksjon til å komme i gang med dette hjelpemiddelet vi har rett foran nesetippen.

25.09.2020

SOCO Minikurs – universell utforming

Denne uken skulle vi samles på kontoret for SOCO Minikurs med vår egen Cecilie Haugstvedt og universell utforming. Men i siste øyeblikk hev vi oss rundt og gjorde kurset på Teams. Det gikk like bra det! Cecilie fikk strålende tilbakemeldinger fra kollegaer som var kjempe fornøyd med et faglig workshop.

15.09.2020

SOCO kartlegger trendene innen test

SOCOs TestRadar tar årlig pulsen på trender innen software testing, og er en kjærkommen referanse for alle som ønsker innspill til hvilke muligheter vi har innen faget. Bli med bak kulissene og se hvordan TestRadaren blir til og hvordan SOCO konsulentene vurderer utviklingen.

09.09.2020

SOCO Frokostseminar: Syntetiske testdata gir lysere tider for «Trine Tester»

Testdata har lenge vært en utfordring. Hvordan kan vi finne testpersonene vi trenger med de rette egenskapene og som gjenspeiler virkeligheten?

04.09.2020

SOCO og den nye normalen

Våren 2020 ble annerledes for oss alle. Nå som sommeren er på hell er det vanskelig å si hvordan det vil utvikle seg, men vi i SOCO har tilpasset oss den nye normalen.

03.07.2020

Topp stemning og strålende vær på SOCO Sommerfest!

Det var blitt lenge siden sist nå, at vi møttes igjen fysisk! Med de nye retningslinjene i juni kunne vi endelig arrangere sommerfest, og slapp å bruke Teams, Zoom, Slack eller telefonkonferanse slik som våren har vært full av. Det herlige sommerværet la et perfekt bakteppe for utefeiring med grillmat og 1-meters distansereglen!

11.06.2020

Topp steming i digitalt klasserom på ISTQB Foundation kurs!

Vår egen Frans Dijkman holdt tredagers ISTQB Foundation kurs på norsk denne uken i digitalt klasserom!

29.05.2020

SOCO-gjengen på tur i Østmarka!

Med endringer i retningslinjer fra FHI og det nydelig været, initierte SOCO Aktiv til en koselig onsdagstur i Østmarka denne uken. En liten gjeng tok turen og meldte om en flott tur i nydelig vær!

12.05.2020

Sikkerhetstest: Enkle grep for en sikrere hverdag

Det er et mareritt å oppdage at uvedkommende har fått tak i dataene dine. Jo mer vi digitaliserer livene våre, jo mer åpner vi opp angrepsflatene og gjør oss sårbare. Men du trenger ikke komplekse og dyre verktøy, eller spesialisert kompetanse, for å redusere risikoen for inntrengninger. Hvordan kan testere bidra til en sikrere hverdag?

30.04.2020

SOCO Kakefest - transformert tradisjon i transformert tid!

Denne våren ble jo ikke som forventet. Vi har alle opplevd at planer legges på is, endres eller droppes, både på hjemmebane og på jobb. Men noen tradisjoner vil vi holde på! Som SOCO Kakefest! I år riktig nok med en tvist.

21.04.2020

mabl - moro med automatisert testing fra sky

Kjetil Gjelsten deler sin begeistring for testverktøyet mabl!

17.04.2020

Ingen stans for skattemeldingen!

Tiden for skattemeldingen 2019 er i gang. Den siste tiden har Skatteetaten sendt opplysninger til alle skattebetalere i Norge. Tross utfordringene den siste tiden har etatens prosjekt holdt et godt tempo. Keyhan Farahaninia er innleid i prosjektet, og melder hvordan det har gått til.

25.03.2020

Isfiskekonkurranse hjemmefra med SOCO Bedrifts(e)idrettslag

Hjemmekontor og karantenetid er ingen hindring når vi i SOCO vil samles. SOCO Bedrifts(e)idrettslag inviterte hele SOCO-gjengen til konkurranse i ProPilkki 2, og interessen var stor - nesten tre ganger så mange som forrige runde meldte seg på!

21.02.2020

Godt samarbeid på Fremtind Forsikring

Hva er oppskriften for at testkonsulenter skal bidra og trives ute hos en samarbeidspartner? Bli kjent med Fremtind Forsikring og noen SOCO’ere der.

17.02.2020

SOCO Aktiv med Curling!

SOCO Aktiv gjennomførte sitt aller første arrangement forrige uke! Entusiastiske og spente kolleager tok turen til Bygdøy Curling Club. Vi tilbrakte nærmere tre timer på isen med instruktør Pia Trulsen fra selveste landslaget! Det ble en stor suksess hvor flere fikk sansen for denne sporten.

12.02.2020

På kurs i presentasjonsteknikk med Torunn Meyer!

SOCO har de siste årene tilbudt kurs i presentasjonsteknikk til sine medarbeidere. Kurset gir en rekke verktøy som kan være til hjelp når vi skal holde foredrag, presentere, holde kurs/workshops, eller bare ha en stand up. Responsen etter hvert kurs har vært veldig positiv, og de fleste har nok fått en aha-opplevelse eller to i løpet av kurset.

10.02.2020

SOCO Fredag - faglig og sosialt!

Fredag 7. februar arrangerte vi SOCO Fredag! Hele SOCO-gjengen møttes for en trivelig arbeidsdag med kompetansedeling og sosialisering. Det er andre gangen vi arrangerer SOCO Fredag etter at konseptet ble introdusert i fjor, og det er tydelig at det populære konseptet er kommet for å bli!

29.01.2020

TestRadar 2020 - full sal på frokostseminar!

Over 140 engasjerte publikummere var til stede på SOCO Frokostseminar hvor TestRadar 2020 ble lansert og de viktigste funnene presentert. De oppmøtte fikk blant annet høre om hvordan maskinlæring i større grad innføres i norske prosjekter, og at automatiseringsverktøy nå blir smartere og enklere å bruke.

20.01.2020

Klar for det nye året! SOCO Kick-off 2020

Med god mat og god stemning hadde vi SOCO Kick-off forrige uke! Vi mimret over 2019 og gikk over planene for 2020.

07.01.2020

SOCO frokostseminar - 29. januar 2020!

Hvilke trender gjelder for året som kommer? Hva bør dere styre unna, hva er nytt og hva bør dere bruke? Bli med oss på en inspirerende og lærerik morgen, hvor du vil få innblikk i testfagets status i Norge. Dette er fjerde året vi i SOCO tar tempen på testfaget og nå gleder vi oss til å dele våre erfaringer og anbefalinger i TestRadar 2020 med dere!

16.12.2019

=Oslo Juleboka! Årets varmeste julegavetips fra SOCO!

Tradisjonen tro, er årets julegave hos SOCO =Oslo Juleboka, med en liten godsak fra =KAFFE i Akersgata. Gi bort gaven som varmer litt ekstra, du også!

12.12.2019

SOCO Konsulentpriser 2019

Vi er utrolig stolte av SOCO-gjengen vår og synes det er ekstra stas når SOCO-prisene for 2019 deles ut. "Årets Konsulent" ble Victoria Bjertnes, mens "Årets Initiativtakere" gikk til Kjetil Gjelsten, Morten Saue og Sindre Sandvik. Gratulerer til dere alle, og tusen takk for fantastiske bidrag i 2019!

06.09.2019

Rekordmange deltakere på SOCO Frokostseminar med Michael Bolton!

Med over 200 påmeldte ble det full sal på SOCO Frokostseminar! Michael Boltons leverte et skråblikk på testautomatisering og testerens rolle i automatisering. For finnes det egentlig noe som heter testautomatisering?

05.09.2019

Michael Bolton på SOCO Konferansen 2019!

I år inviterte vi Michael Bolton til å holde todagers workshop om for oss på SOCO Konferansen 2019!

05.04.2019

Fantastiske tilbakemeldinger på SOCO Frokostseminar!

Etter å ha kjørt inn enda en omgang med ekstra stoler fikk alle heldigvis plass under Audun Urkes foredrag "Fuglene sang, men jeg hørte dem ikke - hvordan observere når du tester?" Og på tross av at maten fort ble borte, var det et strålende fornøyd og engasjert publikum!!

02.04.2019

SOCO Kakefest - Det er aldri feil med kake!

I dag fylte vi bilen og tok turen rundt i Osloområdet for å besøke SOCO-gjengen og samtidig dele ut kake. En kjempekoselig, og ikke minst, velsmakende tradisjon!

11.03.2019

Strålende tur til Norefjell!

SOCO-gjengen har i helgen vært på Norefjell hvor vi har kost oss sammen!

07.03.2019

Et nytt kapittel - SOCO Sverige!

I kveld var vi på besøk hos SOCO Sverige som nylig har startet opp i Stockholm. De holdt i kveld sin første After Work kombinert innflyttningfest. Vi gratulerer og gleder oss til å være med på reisen!

10.12.2018

SOCO Konsulentpriser 2018!

Vi er utrolig stolte av SOCO-gjengen vår og synes det er ekstra stas når SOCO-prisene for 2018 deles ut. Årets Konsulent ble Roger Hoem-Martinsen, mens Initiativtakerprisen gikk til Cecilie Haugstvedt og Frans Dijkman. Gratulerer til dere alle og tusen takk for fantastiske bidrag i 2018!

06.12.2018

=Oslo Juleboka! Årets julegavetips fra SOCO!

​Julen er for mange en tid for tradisjoner og for SOCO er det intet unntak. Årets julegave er som alltid =Oslo Juleboka, og i år med en liten godsak fra =KAFFE i Akersgata. En flott gave som vi oppfordrer alle til å kjøpe! God jul og godt nytt år!!

27.11.2018

SOCO Kakefest!

SOCO Kakefest - når man tidlig på morgenen fyller bilen med over 40 kaker og kjører rundt i Oslo til hele SOCO-gjengen for å dele dem ut!

26.11.2018

Frans Dijkman med todagers kurs for Helse Nord IKT

Når Helse Nord tok kontakt og lurte på om vår Frans Dijkman kunne slå sammen tre av sine kurs og kjøre det for dem over to dager, stiller selvfølgelig Frans opp!

26.11.2018

Frans Dijkman med ISTQB Foundation kurs og eksamen på norsk!

For første gang har vi kjørt kurset ISTQB Foundation på norsk med Frans Dijkman. Kursmateriale og eksamen, ble revidert i 2018 og oversatt til norsk 30ISTQB Norges initativ oversatt

21.11.2018

SOCO & ASTQB Mobile Tester Certification

SOCO tar årlig en felles sertifisering og år tok vi alle ASTQB Mobile Tester Certification. Det var en strålende fornøyd gjeng som etter todagers kurs tok eksamen!

16.11.2018

Marius Mæle om SOCO på NITO Lederkonferanse 2018!

Det er alltid hyggelig å bli invitert til å snakke om SOCO sin reise de siste 6 årene. Denne gangen fortalte vår daglig leder og gründer Marius Mæle om lederstil, kultur og det viktigste av alt - folka!

14.11.2018

Universell utforming gav fullt hus på SOCO Frokostseminar!

Det var et engasjert publikum som i dag fylte salen for å høre Cecilie Haugstvedt sitt foredrag "Nettet er fremdeles for alle". Temaet var universell utforming og hvordan vi kan teste tilgjengelighet på en effektiv måte med verktøy og teknikker som passer en testers hverdag.

11.10.2018

SOCO på presentasjonskurs om formidling med Torunn Meyer

SOCO har nok en gang gjennomført presentasjonskurs med Torunn Meyer. Denne glade gjengen var strålende fornøyd med gode tips og viktige verktøy de kan ta med seg videre.

20.09.2018

SOCO & TestRadar på Oslo TestPub#63

Det ble gode diskusjoner med en engasjert gjeng på Oslo Testpub i dag når Geir Lien og Victoria Bjertnes snakket om TestRadar 2018

19.09.2018

SOCO på Norges største testkonferanse - Testdagen Odin 2018

Rekordmange var med på årets Testdagen Odin 2018. Med over 300 deltakere var det fult hus og masse koselige besøk på SOCO sin stand!

30.08.2018

Fullt hus på SOCO Frokostseminar!

Det var en engasjert gjeng som kom for å høre Lars Flågan og Roger Hoem-Martinsen fortelle om testarbeidet hos Norsk Rikstoto. Det var tydelig at mange var nysgjerrige på temaet; "Hvordan vi hindrer galopp hos Norsk Rikstoto!"

15.06.2018

SOCO på 6. plass blant Europas Beste Arbeidsplasser!

Great Place to Work har kåret Europas beste arbeidsplasser og i kategorien under 50 ansatte er SOCO på 6. plass!

08.05.2018

SOCO til StarEAST 2018 Orlando!

SOCO-gjengen har vært på konferansen StarEAST 2018 i Orlando, USA. Mens vi likevel var der besøkte vi også Kennedy Space Center!

26.04.2018

Over 150 engasjerte deltakere på SOCO Frokostseminar!

Det var fullt i Bristols Festsal under foredraget til Øystein Hansen og Carl Johnson; «Lever oftere - test smartere!» - om SpareBank 1 reise de siste tre årene.

11.04.2018

SOCO på Møt Norges Beste Arbeidsplasser

Vår daglig leder og gründer av SOCO, Marius Mæle, lærte over 350 personer SOCO-applausen under Great Place to Work sitt arrangement "Møt Norges Beste Arbeidsplasser 2018"!

26.03.2018

SOCO i Aftenposten - Intervju med Marius Mæle om å være sjef for SOCO-gjengen

"Livet på toppen» er Aftenpostens ukentlige intervjuserie med toppledere. Vi i SOCO synes jo det er ekstra stas når det er vår egen sjef som blir intervjuet, selv om titler som "toppleder" er noe Marius ikke liker å bruke om seg selv.

20.03.2018

SOCO = Norges Beste Arbeidsplass!

SOCO er blitt kåret til Norges Beste Arbeidsplass av Great Place to Work! Vi er super stolt av alle i SOCO-gjengen som sammen skaper det beste stedet å jobbe! Vi i feirer med kakefest og tar turen ut til alle våre medarbeidere med kake i dag!

26.02.2018

SOCO Academy sine første kurs er holdt!

VI er kjempefornøyd med en strålende kursuke med Lloyd Roden på KS Agenda. Nå har alle fått tilbakemelding på eksamenene sine også og vi håper alle er fornøyd med de nye sertifiseringene sine!

19.02.2018

SOCO i Finansavisen - Lever fett uten gull og glitter!

Strålende omtale av SOCO-gjengen Finsansavsien i dag!

30.01.2018

Over hundre engasjerte lyttere til årets første SOCO Frokostseminar!

​Det var full sal i dag på årets første SOCO Frokostseminar! Først ble TestRadar 2018 lansert med Geir Josten Lien og Victoria Bjertnes, før Geir Maurud holdt foredrag om hjernens finurlige evne til å spenne bein på oss.

19.12.2017

Vi lanserer SOCO Academy med kurs og sertifiseringer!

SOCO har gleden av å introdusere SOCO Academy hvor vi tilbyr kurs og sertifiseringer til våre kunder og partnere. Allerede i februar er det mulig å melde seg på ulike kurs med Lloyd Roden, både todagers kurs med sertifiseringer og workshops.

15.12.2017

=OSLO ER LIK JULEGAVE TIL ALLE I SOCO!

Tradisjonen tro har vi kjøpt juleboken til =Oslo som julegave til alle i SOCO! Vi ønsker alle en riktig god jul og godt nytt år!!

11.12.2017

SOCO Konsulentpriser 2017

SOCO-prisene for 2017 er blitt delt ut! Årets Konsulent ble Børge Brynlund og SOCO Initiativtakerprisen gikk til Frank Skjærstad, Geir Maurud og Geir Lien. Gratulerer til dere alle og takk for fantastiske bidrag i 2017!

20.11.2017

SOCO Frokostseminar med strålende tilbakemeldinger!

Vår kollega Frank Skjærstad rundet av sin foredragsturne denne høsten med foredraget "Seriously how hard can it be?" på SOCO Frokostseminar i dag og fikk strålende tilbakemeldinger!

03.11.2017

SOCO Konferansen 2017

Hvert år drar hele SOCO-gjengen på konferanse. I år holdt vi vår egen! Introducing: SOCO Konferansen 2017!

17.10.2017

SOCO fyller 5 år!!

SOCO fyller 5 år i oktober! Fra tre grunderes ide, har SOCO blitt Norges testpartner med over 35 engasjerte konsulenter. Det har vi selvfølgelig feiret!

28.09.2017

Fullt hus med over 130 deltakere på SOCO Frokostseminar!

SOCO-venn, Lloyd Roden, fikk glitrende tilbakemeldinger på sitt foredrag "Top 10 Myths and Illusions in Software Testing"!

21.09.2017

SOCO på Testdagen Odin 2017

SOCO-gjengen var godt representert på Norges største konferanse innen software testing. Både på scenen, som publikum og som platinapartner!

04.09.2017

SOCO syklet fantastiske Rallarvegen

Hele SOCO-gjengen var med på Norges vakreste sykkeltur i helgen!

25.08.2017

SOCO har flyttet til nye lokaler!

Fra Stortingsgata til C. J. Hambros Plass!

09.06.2017

SOCO - En av Europas Beste Arbeidsplasser!

Vi i SOCO er stolte av å være på listen over Europas Beste Arbeidsplasser! Med mer enn 2 340 virksomheter fra 19 ulike land er det Europas største arbeidsundersøkelse.

31.05.2017

SOCO Frokostseminar "Smidige testprinsipper"

Vår Øyvind Utby engasjerte med foredrag om smidige test og fikk strålende tilbakemeldinger!

21.03.2017

SOCO og Prince2 sertifisering

Da har SOCO vært gjennom et todagers kurs med Prince2 sertifisering og er kjempefornøyd med at alle sto!

21.03.2017

SOCO gir 802 000 til Deaf Aid

SOCO er et selskap som engasjerer seg i samfunnet og gir 1 prosent av omsetningen til samfunnsbidrag. Vi er kjempefornøyd med å overlevere kr. 802 000 til Deaf Aid for 2016!

17.03.2017

SOCO = en av Norges beste arbeidsplasser

​De to siste årene har Great Place to Work kåret SOCO til Norges beste arbeidsplass og for 2017 ble det en strålende 2. plass! SOCO slo til med kakefest!

09.03.2017

CIO Forum Test - Hyppige leveranser

CIO Forum er et halvdags seminarkonsept fra Computerworld. På agendaen denne gangen var temaet software testing og SOCO, sammen med Skatteetaten, gav innblikk i deres testhverdag.

08.02.2017

SOCO Frokostseminar "TestRadar 2017 og Hyppige Leveranser"

SOCO arrangerer frokostseminar fire ganger i året hvor vi tar opp aktuelle faglige temaer. Vi kickstartet 2017 med to foredrag på samme frokostseminar!

19.01.2017

SOCO goes Stortinget

Vi startet 2017 med en flott kick-off og tok samtidig en tur til Stortinget!

20.12.2016

=Oslo er lik julegave til alle i SOCO!

Julen nærmer seg og tradisjonen tro har vi kjøpt juleboken til =Oslo som julegave til alle i SOCO!

12.12.2016

Konsultenpriser 2016

SOCO-prisene 2016 gikk i år til Frans Dijkman som Årets konsulent, mens Elisabeth Jørgensen og Ingvild Meyer Pedersen delte Initiativtaker-prisen. Gratulerer til dere alle og takk for fantastiske bidrag i 2016!

30.11.2016

SOCO Frokostseminar "Test & kvalitet - to gode naboer"

SOCO's siste frokostseminar i 2016 med 100 entusiastiske deltakere!

04.11.2016

SOCO til EuroStar2016 & Vasa museet

SOCO har vært på tur og fått både faglig og kulturelt påfyll!

30.08.2016

SOCO Frokostseminar "Surviving og thriving - Top 10 lessons for every test proffesional"

Det ble fult hus med over 130 entusiastiske deltakere når Lloyd Roden holdt foredrag i dag!

12.06.2016

Carl på Better Software, Las Vegas!

​Carl Johnso holdt et strålende foredrag ved Better Software, Las Vegas!

08.06.2016

SOCO Frokostseminar "Nettet er for alle - hva betyr universell utforming?"

Årets andre frokostseminar med strålende tilbakemeldinger!

12.05.2016

SOCO på tur til Trondheim Test Conference!

Vi er strålende fornøyd med Trondheim Test Conference 2016!!!

10.03.2016

SOCO - Norges beste arbeidsplass, igjen

SOCO er kåret til Norges beste arbeidsplass i kategorien mindre selskaper. Det er tredje året SOCO er med i Great Place to Work sin årlige kåring, og i år - som i fjor gikk seieren til SOCO.

03.03.2016

SOCO og Deaf Aid - Testkonferanse i Kenya

I mars 2016 arrangerte SOCO og studenter fra Deaf Aid Øst-Afrikas første testkonferanse i Nairobi, Kenya.

Hele SOCO-laget er i Nairobi, Kenya, for å se, erfare og bidra på til testkonferanse sammen med Deaf Aid. I 2014 etablerte vi SOCO Academy og frem til i dag er det 38 studenter som har gjennomført kurs innen software testing.

18.02.2016

SOCO Frokostseminar «Fremtidens mobiltesting»

Carl Johnson holdt foredrag med tema "Fremtidens mobiltesting". 80 kunder og samarbeidspartnere i Oslo og Trondheim var strålende fornøyde og ga meget gode tilbakemeldinger!

30.01.2016

SOCO fortsetter å levere strålende resultater!

2015 viser knallsterke tall og SOCO fortsetter å bygge spennende kunderelasjoner, solide samarbeidspartnere og kontinuerlig kompetansebygging.

07.12.2015

Konsulentpriser 2015

SOCO-prisene 2015 ble tildelt Ola Kleiven for årets konsulent, Frans Dijkman og Carl Johnson delte initiativtaker-prisen . Vi gratulerer og takker for fantastiske bidrag i 2015 og strålende tilbakemeldinger fra kunder!

12.11.2015

Møt SOCO på Agile Testing Days i Berlin

Hele SOCO-laget er på Agile Testing Days i Berlin som er en av de største testkonferanser i Europa med over 400 deltakere. SOCO er en engasjert gjeng og godt synlig da vi er den største gruppen tilstede.

05.11.2015

The App is not Enough - Testing Wearable Banking

SOCO holder foredrag på Eurostar!

02.11.2015

Enda en vellykket frokostseminar!

60 entusiastiske deltakere deltok på frokostseminaret "A spiderman in an agile environment" på Høyres hus idag. Foredraget handlet om kunstig intelligens og hvordan man som tester blir utfordret i "alle" retninger av sine omgivelser. Vi takker Henri for et intressant foredrag!

10.09.2015

Frokostseminar «Slitesterk testautomatisering»

Det ble et spennende og interessant frokostseminar med 70 entusiastiske deltakere. Tema var slitesterk testautomatisering og Sindre Sandvik og Ola Kleiven delta av sine erfaringer.

09.06.2015

SOCO goes agile!

Etter to dager med intensiv, lærerik og god trening har over 20 konsulenter i SOCO gjennomført og bestått ISTQB Agile Tester.

02.06.2015

Neste testinasjon

God grunn til å være stolTEST - kunstner Lars Ole Klavestad

SOCO lanserer bok i samarbeid med kunstner Lars Ole Klavestad.

20.03.2015

SOCO – norges beste arbeidsplass!

Great Place to Work har kåret SOCO til norges beste arbeidsplass i kategorien mindre selskaper.