Neste Frokostseminar

TestRadar 2017 & Hyppige leveranser

Foredragsholdere: Ola Kleiven og Geir Lien
Trondheim: 3. februar // Oslo: 6. februar


Nytt år, nye frokostseminarer – velkommen til årets første frokostseminar med SOCO! Vanligvis har vi ett tema, men denne gangen kan vi by på to godbiter.


TestRadar skal være en kilde til inspirasjon, tips og debatt rundt hva som rører seg innenfor faget i 2017. Det finnes flere tilgjengelige teknologiradarer, men vi har gleden av å presentere den aller første radaren som har fokus på fagområdet test i Norge.

I del to av frokostseminaret vil Geir Lien presentere Hyppige Leveranser. Målet er å gi deg et innblikk i hvordan prosjektet Geir jobbet i gikk fra fire hovedreleaser i året til å produksjonsette flere ganger i uken! Denne overgangen er på ingen måte lett. I denne presentasjonen vil Geir gå gjennom sine erfaringer fra prosjektet, det vil være til inspirasjon for andre som vurderer ny leveransemodell eller er i gang med implementering.

Ola har 15 års erfaring som testleder, testrådgiver, QA-ansvarlig og teknisk og funksjonell tester fra en rekke store og komplekse utviklingsprosjekter. Gjennom årene har han opparbeidet spisskompetanse innen test og har hatt ansvar for utvikling av teststrategier, testplaner, testrevisjon (rådgivning og ROS-analyse), planlegging, teknisk test, design, kursing og innføring av testrutiner og testverktøy. Ola er utdannet sivilingenør i Telematikk fra NTNU og har sertifisereningene ISTQB Advanced Technical Test Analyst og Test Manager.

Geir er en teknisk tester med over 5 års erfaring fra teknisk test, testledelse og utvikling. Han har erfaring fra store offentlige prosjekter, med teknisk komplekse løsninge og bruke av tekniske verktøy for automatisering av test. Geir har en mastergrad i Informatikk fra NTNU og er i tillegg sertifisert innenfor ISTQB Foundation og ISTQB Advanced Technical Test Analyst.

Last ned pdf av presentasjon om hyppige leveranser

Trondheim, DIGS

Olav Tryggvasons gate 30
Fredag 3. februar
kl 08.30 – 10.00

Påmelding Trondheim, DIGS

Oslo, Hotel Continental

Stortingsgata 24
Mandag 6. februar
kl 08.30 – 10.00

Påmelding Oslo, Hotel Continental

Tidligere frokostseminarer

4. kvartal 2016 Test og kvalitet - to gode naboer
3. kvartal 2016 Surviving or thriving? Top 10 lessons for test professionals
2. kvartal 2016 Nettet er for alle - Hva betyr egentlig universell utforming?
1. kvartal 2016 Fremtidens mobiltesting
4. kvartal 2015 A Spiderman in an agile environment
3. kvartal 2015 Slitesterk testautomatisering
2. kvartal 2015 Smidig brukertest
1. kvartal 2015 Exploratory Testing
4. kvartal 2014 Introduksjon til HP ALM
3. kvartal 2014 Sikkerhetstest
2. kvartal 2014 Mobil testing
1. kvartal 2014 Testverktøy
4. kvartal 2013 Smidig testing
3. kvartal 2013 Testdesign og testteknikker
2. kvartal 2013 Testautomatisering